Klantendienst: +32 3 645 50 75

Strooizout

Strooizout

  • Lage prijzen
  • Gratis levering
  • Ruime voorraad
  • Groot assortiment
  • Internationaal actief
  • Snelle levering

Strooizout

Het strooizout van FAMsalt staat voor kwaliteit! Onze normen voor het strooizout worden bepaald door continue kwaliteitscontroles die worden gevoerd door gecertificeerde, onafhankelijke laboratoria. Op verzoek kunnen wij additieven en de efficiëntie van de producten die bij het strooizout worden gevoegd veranderen.
Daarnaast moet het wegenzout beschikbaar zijn in formaten die voor u het meest gebruiksvriendelijk zijn en die ook milieubewust worden gekozen.
Neem contact op met FAMsalt en krijg een antwoord op al uw vragen, u kunt ook meteen strooizout bestellen.Soorten strooizout

In strooizout zijn er verschillende soorten en eigenschappen. Om u de beste kwaliteit van strooizout aan te kunnen bieden, heeft FAMsalt gekozen voor een aantal specifieke bestemmigen waar het wordt ontgonnen. We kiezen steeds voor de hoogste kwaliteit van steenzout.

Uw strooizout komt van over de hele wereld. Door te kiezen voor verschillende bestemmingen waar het strooizout ontgonnen wordt, is er een constante zekerheid van onze voorraad.
FAMsalt kan hierdoor haar flexibele en efficiënte dienstverlening garanderen.
Dit zorgt ervoor dat FAMSalt als strooizout groothandel een betrouwbare keuze is: er zijn altijd voorraden beschikbaar.

Het wegenzout wordt in elk land van herkomst ontgonnen van zoutstenen. Het strooizout of steenzout bestaat uit witte kristallen en kan op basis van toegevoegde additieven worden aangepast aan uw wensen. Zo kan de effectiviteit van het strooizout hiermee worden versterkt en kan u meer bereiken met een kleinere hoeveelheid.
Welke specifieke eigenschappen het wegenzout heeft is verschillend per land van herkomst. Meer informatie over elke soort kunt u terugvinden door op de landen te klikken. 

Chile - Egypt - Morocco - Turkey - YemenVerpakking strooizout

Wat betreft de verpakkingen van strooizout zijn er verschillende opties mogelijk.
Hieronder ziet u een opsomming van de verschillende formaten. Voor kleine oppervlakten of voor gebruik thuis zijn de emmers en zakken met strooizout de meest aangeraden keuze.

Bent u niet zeker wat voor u de beste en meest voordelige keuze is?
Op de startpagina kan u de oppervlakte ingeven die u graag ijsvrij wilt houden, met een handige applicatie wordt uitgerekend hoeveel strooizout u moet bestellen.
Hebt u liever gepersonaliseerde formaten of verpakkingen? Aarzel niet om contact op te nemen voor uw vragen over strooizout. 
 

Emmer - 5/10 kg
Zak 10/25 kg
Big bag 1,000/1,500 kg
Bulk 25,000 kg