Klantendienst: +32 3 645 50 75

Diensten

Hoe we te werk gaan

  • Lage prijzen
  • Gratis levering
  • Ruime voorraad
  • Groot assortiment
  • Internationaal actief
  • Snelle levering

Hoe we te werk gaan

Bij FAMsalt nemen we onze klanten niet met een korreltje zout! U kunt bij ons goedkoop strooizout bestellen, maar wij willen u ook verschillende diensten aanbieden om op die manier een betere service te kunnen leveren. 
 
Opslag en distributie
Onze capaciteit in opslag en distributie van strooizout is heel uitgebreid. Daardoor kan FAMsalt u zout leveren volgens het ‘on demand’ of ‘call off’ principe. Dit wil zeggen dat het strooizout voor u beschikbaar is wanneer u dit nodig heeft. Vaak raken reserves naar het einde van de winter toe uitgeput, toch kan die laatste winterprik soms enorm venijnig zijn. FAMsalt houdt hier rekening mee en zorgt ervoor dat ook later in de winterperiode het strooizout kopen nog vlot gaat. In ons werk zijn we punctueel en betrouwbaar. 

Uw strooizout bij ons in bewaring
Het aanvoeren en leveren van het strooizout heeft verschillende mogelijkheden, evenals de kredietovereenkomst. Zo kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om bij ons consignment stocks te nemen. Dat wil zeggen dat u eigenaar bent van het strooizout, maar dat het in één van onze bergplaatsen wordt bewaard. Als strooizout groothandel stelt FAMsalt zich hierbij flexibel op en komt het tegemoet in uw eigen wensen. Voorstellen of vragen zijn steeds bespreekbaar. 

Strooizout op maat verpakken
Bij de verpakking van het strooizout kan u voor verschillende maten kiezen. U kan kiezen tussen kleine formaten van 5 tot 15 kg, maar ook bulken van 25,000 kg zijn beschikbaar.
Is dit niet helemaal wat u zoekt? Wilt u strooizout bestellen met een aantal specifieke wensen? FAMsalt biedt u ook de mogelijkheid tot meer persoonlijke verpakkingen, of formaten die beter passen bij uw bestelling. Ook hier krijgt u de mogelijkheid om uw verzoeken aan ons door te geven. FAMsalt kan dan zorgen voor een eigen gepersonaliseerde verpakking van het strooizout met huisstijlkleuren, een bedrijfslogo e.d.

Speciale voorbehandelingen van strooizout
FAMsalt is uitgerust met de juiste materialen en installaties waardoor het zout kan worden voorbehandeld met elk soort additief. Hierover vindt u meer informatie bij onze verschillende soorten strooizout.